Netflix je u Srbiji

// Kategorije: Zabava | Magazin |

CEO kompanije Netflix, Rid Hejstings saopštio je da je ovu streaming mrežu od danas (6.1.) moguće pratiti u 130 zemalja, među kojima je i Srbija.

To znači da će Netflix utrostručiti broj zemalja u kojima je moguće pratiti njihove sadržaje. Rid Hejstings je povodom toga rekao:

„Svedoci smo rođenja nove globalne internet TV mreže. Od danas, Netflix je moguće pratiti na svim meridijanima – od Singapura do Sankt Peterburga i od San Franciska do Sao Paola. To znači da će gledaoci širom sveta moći u isto vreme da prate serije i filmove na našem kanalu, i to bez čekanja, kao što je to bio slučaj do sad. Uz pomoć interneta, dajemo moć potrošačima širom sveta da sami odlučuju šta će, kada i putem kog uređaja gledati.“

Iz Netflixa kažu da ova platforma neće biti dostupna na Krimu, u Severnoj Koreji i Siriji, zbog američkih sankcija tim zemljama. Najpoznatije serije kao što su „House of Cards“ i „Orange is the New Black“, neće biti emitovane samo u onim zemljama u kojima Netflix ne poseduje prava na njihovo prikazivanje.

Neke od zemalja u kojima Netflix od danas dostupan su Rusija, Indija, ali i Srbija.

izvor: b92.net

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

8 + 10

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti