Ocenite profesore

// Kategorije: Info | Fakultet |

U sklopu kontinuiranih nastojanja da se studentima omogući što više kvalitetnih sadržaja i interaktivnih elemenata, Puškice od danas nude mogućnost ocenjivanja rada profesora. 

Spisak nastavnog kadra možete pronaći na stranicama predmeta. Jedan korisnik, jednog profesora može oceniti samo jednom, s tim što svoju ocenu u svakom trenutku može izmeniti.

Ova opcija je otvorena samo za registrovane članove portala i nije je moguće koristiti drugačije kako ne bi dolazilo do zloupotreba.

Cilj ovakvog vida kontinualnog anketiranja studenata je stvaranje slike o kvalitetu nastave na svim predmetima. S tim u vezi, Ekipa Puškica poziva sve kolege da se registruju na naš portal i da daju svoj doprinos kroz ocenjivanje. Sa druge strane molimo sve kolege da sve svoje lične simpatije ili animozitete prema pojedinim profesorima ili asistentima ostave po strani i da ocene daju što objektivnije. 

Ekipa Puškica takođe naglašava da nikakvi vidovi uvreda i neprimerenih komentara neće biti tolerisani i da će svi takvi komentari biti uklonjeni, a korisnici suspendovani.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
8
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

1 + 10

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti