Zaviri u svet studije slučaja

// Kategorije: Info | Studentske organizacije | Vesti |

U četvrtak 20. marta 2014. u 20h na Fakultetu organizacionih nauka, studentske organizacije ESTIEM LG Beograd i Case Study Club će organizovati tribinu "Studija slučaja - u svetu i kod nas". Tribina je namenjena svim studentima koji žele da saznaju nešto više o tome šta je studija slučaja i kako je rešiti.

Ova tribina se održava pre realizacije dva velika takmičenja u rešavanju studije slučaja, a to su Case Study Show i Belgrade Business International Case Competition. Case Study Show je manifestacija takmičarskog karaktera, koju organizuje ESTIEM lokalna grupa Beograd i koja pruža studentima mogućnost da svoje znanje iskažu u praksi, kao i to da se upoznaju sa menadžerima vodećih kompanija na našem tržištu. Belgrade Business International Case Competition je internacionalno takmičenje u rešavanju studije slučaja u kome se takmiči 12 timova priznatih svetskih fakulteta, a među njima i tim sa FON-a kao predstavnik Univerziteta u Beogradu. Sam događaj organizuje Case Study Club, studentska organizacija koja ima za cilj da studentima pruži priliku da stečeno znanje unaprede iskustvom u praksi, učestvuju u organizovanju projekata i da se takmiče na lokalnim i međunarodnim takmičenjima u rešavanju studije slučaja.

Na tribini će ispred ESTIEM-a pričati Jovana Todorović, a ispred organizacije Case Study Club Marija Ivanović. Jovana i Marija će kroz svoje iskustvo u pomenutim organizacijama objasniti kako se rešava studija slučaja kako na lokalnim, tako i na regionalnim i svetskim takmičenjima. Marija je osvojila drugo mesto na takmičenju McGill Management International Case Competition 2013. godine u Montrealu i prvo mesto na regionalnom Hult Global Case Challenge 2012 takmičenju u Londonu, a takođe se takmičila u finalu u Njujorku iste godine. Jovana je osvojila prvo mesto na CS takmičenju u Portorožu 2011. godine, kao i prvo mesto na TIMES polufinalu u Istanbulu 2013. godine. Takođe je učestvovala na Case Study Show-u, Citizen Act online takmičenju Societe Generale banke i na TIMES finalu u Minhenu 2013. godine. Zajedno su osvojile prvo mesto na regionalnom takmičenju u Portorožu 2012. godine.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
3
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

10 + 6

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti