Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština - Soft Skills Academy

// Kategorije: Studentske organizacije |

Seminar ličnih i profesionalnih veština se održava i ove godine u periodu od 15. do 19. maja 2018. godine u prostorijama Mašinskog fakulteta u Beogradu.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek Lokalni komitet Beograd organizuje, deveti put zaredom, besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština „Soft Skills Academy“ za sve studente Univerziteta u Beogradu. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem prijave na sajtu događaja od 23. aprila do 8. maja.

Podršku projektu „Soft Skills Academy“ pružili su Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Cilj seminara je da studenti steknu nove veštine i prošire svoje akademsko znanje što će im pomoći u daljem ličnom i profesionalnom usavršavanju. Tokom petodnevnog seminara 50 odabranih učesnika će biti u prilici da prisustvuje edukativnim treninzima. Biće organizovano devet specijalizovanih treninga na temu prezentacionih i komunikacionih veština, vremenskog planiranja,emocionalne inteligencije, liderstva, rada u timu i mnogim drugim. Treninge će voditi međunarodno sertifikovani Istek treneri, kao i predstavnici vodećih konsultantskih i revizorskih kompanija sa kojima smo ostvarili saradnju. Po završetku seminara učesnicima će biti dodeljeni sertifikati potpisani od strane generalnog pokrovitelja Endave i organizatora.

„Formalno obrazovanje koje studenti stiču na fakultetu, nažalost, podrazumeva usavršavanje samo u naučnom smislu, pri čemu su praktična i opšta znanja prilično zapostavljena. Akademija „mekih“ veština omogućava studentima da nadograde i druge sfere svoje ličnosti, da upotpune svoje znanje organizacionim i komunikacionim veštinama. Ove veštine mladim stručnjacima olakšavaju prvi kontakt sa budućim poslodavcima i pružaju prvu stepenicu u njihovim profesionalnim karijerama. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu.“, poručuju organizatori projekta.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta događaja do 8. maja, do kada su otvorene prijave.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

1 + 13

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti