Postani Puškičar

// Kategorije: Vesti | Info |

Da li si spreman da postaneš član priče duge 25 godina?

Puškice su neformalna studentska organizacija koja ima za cilj da upotpuni studije kolegama sa FON-a, nudeći široku bazu materijala za spremanje ispita uz informisanje o aktuelnostima sa Fakulteta i drugih događaja. Naša misija je da, kroz kritičke tekstove, mimove i sl., predstavimo probleme i komične situacije sa kojima se studenti suočavaju tokom studija.

Sada tražimo pojačanje mlađih snaga koji će ovo mesto spajanja svih nas obogatiti svojim znanjem, humorom i kritičnošću. Ako vidiš sebe kao deo kolektiva koji se bori za bolje uslove i lakše studiranje svakog studenta FON-a, pošalji nam svoju prijavu.

Nismo preterano kritični, ali od tebe tražimo minimum 2 loše forice o studiranju, 3.14 mima i naravno, predanost i želju za doprinos. Od para nema ništa (jer ih nemamo, sajt nema reklame, čak i ako ne koristite AdBlocker), ali obećavamo mnogo ljubavi. <3
Prijave traju do 5. maja, a posle toga (verovatno sledeće nedelje) sledi mini intervju na kome se upoznajemo, prolazite proces selekcije, i tada postajete probni članovi.Još jedna krajnje bitna stvar - da biste se prijavili, potrebno je da znate Puškicu (lozinku). Lozinka je skrivena među predmetima sajta, nismo napravili da bude teško, tako da je dovoljno samo malo da razgledate da biste je pronašli.

Srećno u potrazi!

Prijavite se ovde

 
Konkurs je završen. Hvala na velikom interesovanju.
Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
9
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

2 + 3

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti