Naučite kako radi najpopularniji PHP frejmvork

// Kategorije: Info |


Developeri su proglasili Laravel za najpopularniji PHP frejmvork za 2014. godinu. Zbog svoje jednostavnosti i „čistog” koda, ovaj besplatan, open source PHP frejmvork je bio inspiracija velikom broju PHP inženjera da svoj rad usklade sa najnovijim trendovima na tržištu.

Kako funkcioniše Laravel? Kako ga koristiti u realnim situacijama i projektima? Koje tehnologije upotrebiti za rad u njemu? Kako testirati Laravel aplikacije i zašto je to uopšte važno?

Kako raditi u Laravelu i uspešno ga testirati otkriće predavači Goran Militarov i Milan Popović, na besplatnom seminaru koji u subotu, 24. januara, od 11 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com).

Goran Militarov se bavi programiranjem više od 10 godina i autor je velikog broja projekata iz domena web razvoja, koristeći prvenstveno Laravel frejmvork. Pored Laravela, uspešno se bavi i razvojem Wordpress pluginova, kao i različitim front-end tehnologijama.

Milan Popović trenutno radi kao Senior PHP developer u kompaniji 12Mnkys iz Berlina. Usavršava se za objektno orijentisano programiranje i dizajn paterna. Aktivno se bavi proučavanjem i primenom SQL i NoSQL baza podataka. Jedan je od osnivača Udruženja PHP Srbija.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila IT Akademija. Dovoljan je samo klik na sledeći link.

http://www.link-elearning.com/stream/sr/Laravel.php


Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja se mogu slati putem CCD Facebook naloga i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Za dodatna pitanja i informacije u vezi sa seminarom, obratite se na: [email protected]

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
7
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

20 + 9

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti