Global Village – kreativni sajam kultura

// Kategorije: Međunarodne prilike by AJSEK | Studentske organizacije |

AIESEC studentska organizacija ove zime organizuje internacionalnu manifestaciju pod nazivom ’’Global Village’’ sa ciljem da ujedini različite kulture, ukuse, mentalitete i stilove na jednom mestu!

23. februara u Tržnom centru Ušće održaće se kreativni sajam kultura „Global Village" na kome će Beograđani imati priliku da se upoznaju sa kulturama koje predstavljaju studenti iz zemalja kao što su Rusija, Turska, Egipat, Bugarska, Grčka, Nigerija, Italija, Kina, Tunis.


Posetioci „Global Village" događaja imaće jedinstvenu priliku da se upoznaju sa kulturama različitih zemalja, hranom, pićem, muzikom, plesovima, tradicionalnim nošnjama, kao i poslovicama i receptima svetskih nacionalnih kuhinja. Sajam kultura za cilj ima uklanjanje geografskih i kulturoloških barijera kako bi se poštovale razlike i povezanost, ali i pozivanje na toleranciju i poštovanje različitosti kultura.


Dođite i budite deo internacionalne atmosfere i duha koji stvaraju mladi, ambiciozni studenti iz svih krajeva sveta. Na samom događaju studenti beogradskog univerziteta moći će detaljnije da se informišu kako i oni da dobiju priliku da putuju, volontiraju i budu deo nekog inostranog ’’Global Village’’ događaja. U ponedeljak ćemo zajedno sa učesnicima poslati poruku tolerancije i na taj način dati doprinos negovanju vrednosti multikulturalizma u Srbiji, nemojte propustiti šansu da je i Vi pošaljete sa nama.


Ulaz na sajam kulture slobodan je za sve posetioce, i održaće se sa početkom u 19 časova.


AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj i ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

18 + 14

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti