Posao i praksa u kompaniji Adacta

// Kategorije: Info | Prakse i zaposlenje |

Jedna od naših najpoznatijih kompanija koja se bavi izradom IT rešenja, Adacta postavila je oglase za četiri nova radna mesta kao i za stručnu praksu, gde prednost imaju studenti FON-a. Nešto više o samom poslu, odnosno praksi možete pročitati u prilozima.

Posao Project Manager

Posao Microsoft Dynamics AX consultant

Posao- Asistent direktora

Praksa-Office Assistant

 

Ukoliko ste zainteresovani za neko od ovih radnih mesta, prijavu sa kratkom biografijom pošaljite na adresu: career@adacta.rs do 10.5.2013.

Pa generalno pobeglo je iz te firme više desetina sposobnih ljudi, zbog nesposobnih menadžera koji su kinjili te ljude, davali nenormalno kratke rokove, naglašavali da treba da rade uveče i noću od kuće a ujutru u 9 moraš da si na poslu koliko god da zagineš uveče inače te ribaju, zabranjeno je pričanje sa kolegama, šaputalo se u kuhinji za vreme doručka. Dovoljan razlog da izbegavate tu firmu iako ste tek završili FON. A i da se zna, ko je na završnoj godini, sigurno je radeći tamo neće završiti.

Objavljeno: 22.03.2014 07:31 - (Marija)


0
0
@Ana Ja verujem da ima firmi od kojih zaista treba bezati ali ako bi mogla da ilustrujes zasto bilo bi ljudima od koristi.

Objavljeno: 30.04.2013 13:14 - ()


0
0
Bezati od Adacte sto dalje....

Objavljeno: 28.04.2013 18:47 - ()


0
3
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

16 + 19

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti