Отворена апликација за ББИЦЦ амбасадоре

// Категорије: Инфо | Студентске организације |

Организациони тим ББИЦЦ-а отворио је апликацију за Амбасадоре на међународном такмичењу Belgrade Business International Case Competition 2014. Сви заинтересовани могу да се пријаве на сајту www.bbicc.org до 29. децембра 2013. године.Прилику да постану део тима који ће угостити студенте 12 престижних бизнис школа из целог света, имаће студенти свих година са Факултета организационих наука.

Потребне су нам дружељубиве и комуникативне особе са одличним знањем енглеског језика и добрим организационим способностима. Такмичарима из иностранства Амбасадори ће представљати први контакт са Београдом и до краја догађаја ће бити њихови водичи. Задатак амбасадора ће бити да госте упознају са градом и нашом културом, као и да госте испрате током активности које су осмишљење у оквиру ББИЦЦ-а. Од Амбасадора ће се очекивати потпуна посвећеност током самог догађаја, озбиљност и одговорност, али и креативност у извршењу својих задатака.

За више информација можете погледати booklet као и нашу Фацебоок страницу, а сама пријава се обавља попуњавањем апликације.

Желимо срећу у процесу аплицирања свима који желе да постану део нашег тима!

Организациони тим ББИЦЦ 2014

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
3
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

19 + 19

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности