Otvorena aplikacija za BBICC ambasadore

// Kategorije: Info | Studentske organizacije |

Organizacioni tim BBICC-a otvorio je aplikaciju za Ambasadore na međunarodnom takmičenju Belgrade Business International Case Competition 2014. Svi zainteresovani mogu da se prijave na sajtu www.bbicc.org do 29. decembra 2013. godine.Priliku da postanu deo tima koji će ugostiti studente 12 prestižnih biznis škola iz celog sveta, imaće studenti svih godina sa Fakulteta organizacionih nauka.

Potrebne su nam druželjubive i komunikativne osobe sa odličnim znanjem engleskog jezika i dobrim organizacionim sposobnostima. Takmičarima iz inostranstva Ambasadori će predstavljati prvi kontakt sa Beogradom i do kraja događaja će biti njihovi vodiči. Zadatak ambasadora će biti da goste upoznaju sa gradom i našom kulturom, kao i da goste isprate tokom aktivnosti koje su osmišljenje u okviru BBICC-a. Od Ambasadora će se očekivati potpuna posvećenost tokom samog događaja, ozbiljnost i odgovornost, ali i kreativnost u izvršenju svojih zadataka.

Za više informacija možete pogledati booklet kao i našu Facebook stranicu, a sama prijava se obavlja popunjavanjem aplikacije.

Želimo sreću u procesu apliciranja svima koji žele da postanu deo našeg tima!

Organizacioni tim BBICC 2014

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
3
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

2 + 17

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti