ESTIEM akademija modernog menadžmenta

// Kategorije: Studentske organizacije | Info |

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje 12. put po redu projekat Akademija Modernog Menadžmenta.

 

ESTIEM je evropska organizacija koja povezuje studente industrijskog inženjeringa i menadžmenta, a trenutno broji oko 80 lokalnih grupa, među kojima je ova u Beogradu jedna od najaktivnijih. Svake godine se organizuju lokalni i internacionalni projekti, pri čemu se Akademija Modernog Menadžmenta izdvaja po svom edukativnom karakteru.

Ovaj događaj pruža znanja o nekoj od aktuelnih tema u oblasti menadžmenta, a ove godine je fokus na produkt menadžmentu.

Ovogodišnji program AMM-a omogućava učesnicima sticanje sveobuhvatnog znanja i veština neophodnih za uspešno praćenje proizvoda, od same ideje do lansiranja na tržište.

 

  1. dan, STUDIRANJE: U ponedeljak, 17. jula, saznajte koliki je uticaj produkt menadžera u procesu ideacije, razvoja i dizajna proizvoda, ali i praćenja tržišnog uspeha istog. Imaćete priliku da se upoznate sa svim njegovim zaduženjima i tako steknete utisak zašto je njegov posao, danas, jedan od najtraženijih.

 

  1. dan, ISTRAŽIVANJE: Za utorak, 18. jul, otkrijte na koji način pojedinačne funkcije učestvuju u produkt menadžmentu, i gde leži uloga dejta sajensa u životnom ciklusu jednog proizvoda.

 

  1. dan, VALIDACIJA: U sredu 19. jula, moći ćete da proverite znanje koje ste usvojili prethodna dva dana, nakon čega će uslediti netvorking kotel i svečano zatvaranje projekta.

 

Za ovaj događaj se možete prijaviti na sledećem linku

Prijave traju do 5. jula.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

5 + 11

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti