Унија студената ФОН-а у сарадњи са PabKVIZ-ом организује први FON QUIZ

// Категорије: Забава | Вести |

Унија студената ФОН-а у сарадњи са PabKVIZ-ом организује први FON QUIZ!

У суботу, 4. Марта 2017. Године, Унија студената ФОНа у сарадњи са PabKVIZ-ом, фирмом основаном од стране бивших студената нашег факултета, организује први FON QUIZ!

PabKVIZ представља серију интерактивних квиз догађаја који се састоје у тимском надметању учесника. Њихова главна карактеристика јесте подстицање људи на дружење, а уједно и проверу знања из области опште културе. Идеја је заснована на британско-ирском концепту популарне друштвено-забавне активности (Pub Quiz, Trivia night, Bar Quiz...) који се са великим успехом организује у бројним пабовима у УК и САД, као и многим државама Европе. У последњих пар година велику популарност добија и у земљама региона.


FON QUIZ је осмишљен и конципиран по угледу на PabKVIZ. Квиз се састоји од 40 питања од којих су 20 уобичајена питања из опште културе, а осталих 20, питања која покривају предмете са сваког смера факлултета (менаџмент, операциони менаџмент, менаџмент квалитета и стандардизација и информациони системи и технологије), актуелне теме из праксе, али наравно и питања везана за познате легенде ФОН-а и ништа мање познате анегдоте. На пројектору се приказују питања, а тимови (од по четири студента) добијају папир на ком попуњавају одговоре. Победнички тимови добијају награде од спонзора и партнера.


Уколико имате такмичарски дух и волите да се дружите, дођите да проверите своје (не)знање , како из области опште културе, тако и знање стечено на факултету.
За учешће на квизу можете се пријавити од 24. фебруара до 3. марта на следећем линку http://bit.ly/prijavafonkviz

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
4
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

16 + 19

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности