Unija studenata FON-a u saradnji sa PabKVIZ-om organizuje prvi FON QUIZ

// Kategorije: Zabava | Vesti |

Unija studenata FON-a u saradnji sa PabKVIZ-om organizuje prvi FON QUIZ!

U subotu, 4. Marta 2017. Godine, Unija studenata FONa u saradnji sa PabKVIZ-om, firmom osnovanom od strane bivših studenata našeg fakulteta, organizuje prvi FON QUIZ!

PabKVIZ predstavlja seriju interaktivnih kviz događaja koji se sastoje u timskom nadmetanju učesnika. Njihova glavna karakteristika jeste podsticanje ljudi na druženje, a ujedno i proveru znanja iz oblasti opšte kulture. Ideja je zasnovana na britansko-irskom konceptu popularne društveno-zabavne aktivnosti (Pub Quiz, Trivia night, Bar Quiz...) koji se sa velikim uspehom organizuje u brojnim pabovima u UK i SAD, kao i mnogim državama Evrope. U poslednjih par godina veliku popularnost dobija i u zemljama regiona.


FON QUIZ je osmišljen i koncipiran po ugledu na PabKVIZ. Kviz se sastoji od 40 pitanja od kojih su 20 uobičajena pitanja iz opšte kulture, a ostalih 20, pitanja koja pokrivaju predmete sa svakog smera faklulteta (menadžment, operacioni menadžment, menadžment kvaliteta i standardizacija i informacioni sistemi i tehnologije), aktuelne teme iz prakse, ali naravno i pitanja vezana za poznate legende FON-a i ništa manje poznate anegdote. Na projektoru se prikazuju pitanja, a timovi (od po četiri studenta) dobijaju papir na kom popunjavaju odgovore. Pobednički timovi dobijaju nagrade od sponzora i partnera.


Ukoliko imate takmičarski duh i volite da se družite, dođite da proverite svoje (ne)znanje , kako iz oblasti opšte kulture, tako i znanje stečeno na fakultetu.
Za učešće na kvizu možete se prijaviti od 24. februara do 3. marta na sledećem linku http://bit.ly/prijavafonkviz

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
4
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

7 + 7

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti