Studenti se izjasnili: FON je najbolji

// Категорије: Инфо |

Prema rezultatima nezvaničnog studentskog ispitivanja u kojem su učestvovale skoro tri hiljade ispitanika svih nivoa studija, Fakultet organizacionih nauka zauzeo je najbolji rang na listi ispred FTN Novi Sad, Rudarsko-geološkog i Farmaceutskog fakulteta. Anketom, čije rezultate za naš fakultet možete pogledati ovde, obuhvaćeni su svi aspekti studija - od kvaliteta objekta fakulteta do kvaliteta nastave i rada Studentske službe.

Vest o prvom mestu FON-a napravila je veliki buzz na društvenim mrežama, a došla je u trenutku kada su se širom online zajednice "lomila koplja" oko toga gde su bolji uslovi studiranja i kvalitet nastave, na privatnim ili državnim fakultetima. Tekst našeg kolege Nemanje Čedomirovića koji se bavio razlikom između privatnih i državnih fakulteta, a koji je juče izazvao sjajne reakcije na društvenim mrežama, možete pronaći na sledećem linku.

Kao studenti FON-a vrlo smo ponosni na rezultate istraživanja, a kao aktivisti koji se bore za sve bolje i bolje uslove za studente želimo da skrenemo pažnju na kriterijume koji su dobili nižu ocenu, jer tu postoji mesto za poboljšanje. Na samom kraju, velike čestitke upućujemo profesorima Ondreju Jašku i Ranku Orliću i asistentu Mladenu Čudanovu, jer su i ovom, kao i našom anketom iz februara, izabrani među najbolje predavače na našem fakultetu.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

20 + 10

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности