Услови коришћења и изјава о приватности

20.08.2013 14:30

Коришћењем било ког дела Puskice.org сајта, сагласни сте и прихватате све наведене услове коришћења.

Ни један део сајта Puskice.org не сме се користити у незаконите сврхе, нити за промовисање истих.

Puskice.org пружа своје сервисе корисницима у доброј намери. Све сервисе сајта Puskice.org користите на властиту одговорност и Puskice.org се не могу сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем.

Сви посетиоци имају право да бесплатно користе садржај и сервисе сајта Puskice.org, уколико не крше услове коришћења.

Сервиси Вести, Магазин и Download

Сајт Puskice.org нема ауторска права над материјалима који се налазе на сајту и није одговоран за њихову садржину.

Сајт Puskice.org сервис преузимања материјала пружа у доброј намери са циљем олакшавања учења студентима и не може се сматрати одговорним у случају злоупотребе ових материјала у сврху остваривања недозвољених активности. Puskice.org осуђују сваку употребу материјала у циљу преписивања или остваривања друге недозвољене активности.

Puskice.org нису одговорни за садржаје других сајтова, чак иако сте на неки сајт упућени линком са сајта Puskice.org.

Уколико сматрате да су Puskice.org повредили Ваша ауторска права линковањем и објављивањем Вашег садржаја, молимо Вас да нас контактирате.

Коментари

Puskice.org својим корисницима омогућавају коментарисање вести у доброј намери. Молимо вас да приликом слања коментара не користите говор мржње, ружне речи или позивате на културну, расну, националну или било коју другу врсту дискриминације.

Puskice.org се труде да не објављују коментаре који нису у складу са претходним ставом. Уколико на сајту пронађете коментар увредљиве садржине, молимо вас да нас контактирате.

Ваша IP адреса биће забележена приликом слања вашег коментара. IP адреса биће коришћена искључиво у случају непоштовања услова коришћења ради бржег откривања и спречавања даље злоупотребе сајта.

Mеме генератор

Puskice.org својим корисницима омогућавају генерисање популарних Меме постера у доброј намери. Молимо вас да приликом креирања постера не користите говор мржње, ружне речи или позивате на културну, расну, националну или било коју другу врсту дискриминације.

Puskice.org се труде да не објављују постере који нису у складу са претходним ставом. Уколико на сајту пронађете постер увредљиве садржине, молимо вас да нас контактирате.

Оцени професора

Сервис за оцењивање професора покренут је у намери да се стекне реалан утисак о ставу студената који имају према раду појединих професора. Puskice.org не сносе одговорност за унете податке, као ни за укупне представљене резултате. 

Забрањено је вређање и непристојно опхођење према професорима и њиховом раду. Puskice.org ће све непримерене и увредљиве коментаре у овом одељку уклањати.

Puskice.org се обавезују на чување приватности корисника који врше оцењивање наставног особља осим у случају злоупотребе сервиса за изношење претњи и других законом кажњивих активности.

Пушкице огласник

Портал Puskice.org Вам омогућава постављање огласа везаних за становање, продају и/или размену уџбеника и литературе, држање приватних часова и продају опреме. 

Портал Puskice.org се не може сматрати одговорним за садржај огласа. 

Портал Puskice.org ће непримерене огласе уклањати са сајта без обавезе да претходно обавести корисника. 

Портал Puskice.org посебно скреће пажњу да огласи који оглашавају израду завршних и семинарских радова, као и друге видове нелегалних радњи неће бити објављивани.

База знања

Портал Puskice.org омогућава размену знања и искустава међу корисницима портала у доброј намери.

Да бисте користили сервис База знања, потребно је да се региструјете на портал чиме постајете пуноправни члан са правом да постављате питања и дајете одговоре.

Циљ сервиса База знања је да се знања и искуства складиште на једном месту, односно да се не остају затворена у оквиру појединих Фејсбук група. Овим се омогућава да студенти наредних генерација користе корисне савете својих старијих колега.

На сервису База знања биће објављен само корисничко име, односно надимак корисника. Мејл адреса и други лични подаци корисника неће бити доступни јавно на било који начин. 

Кориснички налози

Портал Puskice.org омогућава својим члановима регистрацију на сајт чиме корисници остварују одређене погодности у односу на остале нерегистроване чланове портала. 

Чланови портала имају могућност да: учествују у наградним играма, остварују попусте које Пушкице обезбеде кроз сарадњу са спонзорима и пријатељима, користе све сервисе Пушкица без ограничења.

Чланови портала имају обавезу да поштују Услове коришћења.

Портал Puskice.org задржава право да услед непоштовања Услова коришћења, корисника привремено или трајно суспендује 

Сервиси за WebMastere (РСС и РЕСТ АПИ)

Puskice.org пружају поједине сервисе власницима веб сајтова у доброј намери. Сервисе користите на властиту одговорност и Puskice.org се не могу сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем сервиса на вашем сајту.

Приватност

Puskice.org неће на својим страницама објављивати емаил адресе својих корисника.

Puskice.org неће уступати емаил адресе корисника трећим лицима ни под којим условима.

Адресе корисника ће бити употребљаване у сврхе повременог обавештавања корисника о погодностима које могу остварити као чланови портала (попусти, наградне игре, поклони...) 

Корисник има право да тражи да не прима обавештења наведена у претходном ставу.

Промена услова коришћења

Puskice.org задржавају право да без најаве промене или модификују услове коришћења. Важеће услове коришћења можете пронаћи на адреси www.puskice.org/stranica/uslovi-koriscenja.