Сајам послова и пракси „JobFair ─ Креирај своју будућност!”

// Категорије: ИТ | Биз | Студентске организације |

‚‚JobFair ━ Креирај своју будућност!” је сајам послова и пракси намењен студентима и дипломцима природно-математичких и техничко-технолошких факултета, који ће се ове године одржати 7. и 8. новембра. Након две године одржавања Сајма у онлајн формату због епидемиолошке ситуације, JobFair се поново враћа на своју стару адресу - Зграду техничких факултета у Београду.

Организатори догађаја су непрофитне и аполитичне студентске организације: Удружење студената технике Европе - БЕСТ Београд и Удружење студената електротехнике Европе - Истек ЛК Београд.

Сајам је настао 2005. године на иницијативу студената волонтера и има за циљ повећање стопе запослености међу младима и задржавање стручног кадра у нашој земљи. Већ осамнаест година повезује студенте са најугледнијим компанијама и тиме даје младима могућност да граде своју будућност у Србији.

JobFair, поред Сајма на ком ће студенти бити у прилици да ступе у контакт са представницима компанија и сазнају више о пословима и праксама које они нуде, пружа прилику за развој вештина кроз додатни садржај:

  • „Панел дискусија — Пођи правим путем” - дискусија на којој се обрађују актуелне студентске теме, а одржава се две недеље пред Сајам. Панел се може пратити уживо и онлајн на нашем сајту.
  • „LevelUp — Подигни ниво својих вештина” - семинар личних и професионалних вештина, одржава се 29. и 30. октобра
  • TechTalk - предавања о актуелним темама из струке, 7. и 8. новембра. Предавања се могу пратити уживо као и преко стрима на нашем сајту.
  • Разговор за посао радионица на којој студенти имају прилику да осете атмосферу интервјуа за посао, 7. и 8. новембра.
  • CV база — у било ком тренутку посетиоци могу оставити свој ЦВ који ће бити прослеђен свим компанијама које учествују на пројекту.

Све активности су бесплатне и одржаће се уживо, а на сајту jobfair.rs можете пронаћи и пријаве за LevelUp — Подигни ниво својих вештина! и Разговор за посао.

Како је интересовање за JobFair сваке године све веће, организатори се труде да из године у годину јачају национални карактер Сајма, што значи да је пројекат намењен студентима и дипломцима техничко-технолошких и природно-математичких факултета свих универзитета у Србији.

За више информација можете посетити сајт  www.jobfair.rs, и друштвене мреже: Инстаграм (@jobfairrs), Facebook (@jobfairrs) и LinkedIn (ЈобФаир ─ Креирај своју будућност!).

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

14 + 11

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности