Учествујте на BEST design WEEK-у на ФОНу

// Категорије: Студентске организације | ИТ | Инфо |

Удружење студената технике Европе – Београд, тринаести пут заредом организује семинар дизајна и брендирања, BEST design WEEK,  од 13. до 19. маја 2023. године, који ће се одржати на Факутету оранизационих наука.

Семинар је креиран од стране локалне групе БЕСТ Београд и већ дуги низ година успешно напредује и високо се позиционира, како по квалитету образовања које нуди кроз радионице и предавања, тако и по визуелном идентитету, креативности и иновативности.

Радионице су намењене свим заинтересованим студентима који тек улазе у свет дизајна и брендирања, као и онима који имају искуство, али и жељу да сазнају нешто ново или унапреде своје знање. Циљ пројекта је да се обезбеди бесплатно савладавање, напредовање и усавршавање на пољу графичког дизајна, web дизајна, дигиталне фотографије и видео монтаже. Семинар се састоји из шест радионица на којима се обрађују следеће теме:

 

  • Graphic Design Basic – радионица на којој се студенти упознају са основама графичког дизајна и коришћењем адекватних софтвера који им омогућавају да лако савладају процес од идеје до реализације.
  • Graphic Design Advanced – представља могућност за студенте који већ имају предзнање на овом пољу, да своје вештине коришћења програма из области графичког дизајна усаврше кроз рад на брендирању — креирању визуелног идентитета.
  • Web Design Basic – студенти ће се упознати са основама wеб дизајна кроз упознавање са могућностима које нуде HTML i CSS. Такође, стећи ће и основна техничка знања о начину функционисања веб сајтова.
  • Web Design Advanced – намењен је полазницима који добро познају основе wеб дизајна и који су савладали писање кодова али им је потребна помоћ и додатно знање о могућностима које који нуди JavaScript како би учинили свој сајт још бољим.
  • Digital Photography – намењена је свим студентима које занима шта је то потребно за добру фотографију, које су то основе и теоријска знања која ће им користити и да, коначно, примене своје вештине фотографисања.
  • Video Editing – у продукцијском смислу монтажа је од кључне важности. Видео и аудио записи су постали масовнији садржај, а сама вештина монтаже траженија него икад пре. За студенте које привлачи монтажа видео и аудио садржаја, као и рад у најкоришћенијем софтверу у те сврхе, ово је дефинитивно прави позив.

 

Поред наведених радионица организујемо и дан предавања посвећен трендовима савременог дизајна – Design Insight који ће се одржати 29. априла. Циљ предавања је да подстакнемо креативност студената заинтересованих да се баве дизајном и брендирањем, мотивишемо њихов напредак кроз занимљива предавања предавача и стручњака у својој области. Овим путем желимо да приближимо које су то могућности, нови производи, алатке и технологије у свету дизајна, фотографије и видео монтаже. Предавању ће моћи да присуствују сви учесници, као и заинтересовани студенти који нису учесници радионица, уз пријаву. Пријаве за учешће на BEST design WEEK-у су отворене од 19. априла до 3. маја на сајту bdw.best.rs где можете наћи више информација о пројекту. Све радионице су бесплатне, а по завршетку семинара, учесници ће добити сертификат о учешћу.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

9 + 12

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности