Почињу пријаве за HACKTIVATE – први хакатон у дуванској индустрији у Србији!

// Категорије: Четврта година | ИТ | Инфо |

Компанија Филип Морис и Центар за технолошко предузетништво и иновације ICT Hub организују HACKTIVATE, први хакатон у дуванској индустрији у Србији, где ће учесници у року од 48 сати креирати иновативна решења која подржавају Филип Морис на путу ка трансформацији пословања.

Технолошке компаније, тимови и стартапи који се баве креирањем дигиталних производа или услуга, имаће прилику да осмисле ново решење којим се успешно може унапредити програм активације запослених у компанији Филип Морис у Србији.

Укупни наградни фонд је 6.000 евра за три првопласирана решења, а уколико се задовоље сви услови, биће обезбеђена и подршка у виду сарадње са компанијом Филип Морис у Србији, како би добили прилику да наставе да развијају и имплементирају производе или услуге које су осмислили током трајања хакатона.

У сарадњи са ICT Hub-ом, Филип Морис и овог пута поставља иновацију у центар свих процеса и управо зато је ХАЦКТИВАТЕ савршена прилика да се открију, а одмах затим развију и имплементирају решења која ће помоћи да компанија иде корак даље ка остваривању своје визије будућности без дуванског дима.

На овом такмичењу могу да учествују искључиво тимови са највише четири члана који су спремни да развију и спроведу у дело своје идејно решење. Тимови ће током та два дана радити на предлогу решења, са циљем да одговоре постављеном задатку. Током хакатона, учесницима ће бити на располагању ментори, стручњаци из компаније Филип Морис, као и представници ICT Hub тима, а посебну пажњу такмичари ће посветити и припреми за презентације својих предлога.

Пријаве су отворене до 6. марта 2020. године а више информација о догађају, условима и начину пријаве налазе се на https://www.hacktivate.rs

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

7 + 4

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности