2048: #fonbg издање

by Puškice

0
0

 

Драге колеге, представљамо вам ФОН верзију популарне игрице 2048 у којој уместо бројева можете пронаћи карикатуре професора са нашег факултета.

Ово видимо као леп начин да се бруцоши упознају са ликовима професора који ће им предавати, али и да се старије колеге забаве кроз игру.

Надамо се да се нико од професора неће увредити и да ће им се карикатуре свидети :)

2. Проф. др Милан Мартић - Декан Факултета организационих наука. Поред тога предаје на катедри за операциона истраживања

4. Доц. др Гордана Јакић - Професорка енглеског језика. Дружићете се са њом најмање 2 године и на три испита из енглеског.

8. Проф. др Дејан Симић - Један од првих професора који вас дочекају на ФОН-у у оквиру испита из Основа информационо-комуникационих технологија

16. Проф. др Драгана Крагуљ - Упознаћете је већ на предавањима из економије.

32. Асистент Ђорђе Кривокапић - Асистент са којим ћете имати прилике да се дружите на Правним основама информационих система.

64. Проф. др Владан Девеџић - Колеге које се буду више интересовале за програмирање, много више ће се дружити са овим професором.

128. Проф. др Весна Милићевић - Између осталог, код ове професорке ћете слушати Економику пословања и планирање.

256. Проф. др Ранко Орлић - Овај професор ће вам предавати Менаџмент људских ресурса. А можда постанете и члан Менсе.

512. Асистенткиња Светлана Јовановић - Сретаћете се са Светланом на Основама информационо-комуникационих технологија и на Правним основама информационих система.

1024. Асистент Ратимир Дракулић - Асистент на Уводу у информационе системе и основама информационо-комуникационих технологија.

2048. Проф. др Раде Лазовић - Један од неколико професора са катедре за математику. У другој години можете изабрати да се дружите са њим на Нумеричкој анализи.