Vodič za brucoše - Studentski život

20.08.2013 14:51
Ne brinite, nije sve vezano za učenje. Kako je studentski život najlepše doba (makar tako kažu, a mi im verujemo, jer nam ne preostaje ništa drugo), FON i studenti koji su studirali i koji studiraju su se trudili i da stvarno bude tako. Zato, danas imamo veoma razvijen i raznovrstan studentski život.
 
U okviru FONa postoji mnoštvo organizacija koje se bave različitim sferama tako se međusobno dopunjuju i omogućuju da svako nađe nešto shodno svojim interesovanjima. Svake godine organizuje se Menadžerijada, koja postaje sve popularnija i na kojoj se studenti takmiče u ekipnim i pojedinačnim sportovima kao i u studijama slučaja. Naši sportisti su izuzetno uspešni i osvojili su mnoge medalje, što na nacionalnim što na međunarodnim takmičenjima. Idu svake godine na takmičenja u Francusku, Italiju, Sloveniju... Tako da, ako ste dobri u nekom sportu, prijavite se i probajte da se ubacite u ekipu.
 
Pored putovanja i sportskih dešavanja tu su i obavezne žurke koje po tradiciji organizuje Student prodekan, počev od brucošijade, menadžerijade do ovih „običnih“ žurki u nekom klubu. Svake godine održava se i „Case Study Show“ koji traje nekoliko dana i u okviru kog se studenti takmiče u rešavanjima studija slučaja koje im daju velike domaće, ali i strane kompanije koje imaju predstavništvo u Srbiji.
 
O svim organizacijama detaljnije možete pogledati na našem sajtu na stranici Organizacije.