Још само три дана до спектакла у Врњачкој Бањи

// Категорије: Инфо | Забава |

Врњачка Бања, 1. август 2016. – Иако нас још три дана дели до почетка највећег рођенданског издања Хеинекен Ловефеста, у Врњачкој Бањи је већ почела фестивалска грозница. Улазнице су готово распродате, смештај се још увек може пронаћи само у Ловефест кампу, а организатори су указали и на важне информације које је потребно знати ако посећујете Врњачку Бању од 4. до 6. августа.

Капије Ловефеста биће отворене сваког фестивалског дана од 18h, а програм почиње већ у 19h и траје до 7h ујутру. Пре ноћног музичког програма у врњачком парку, посетиоци ће имати прилику да од поднева до 18h уживају на дневним журкама на H2O Stage-у у оквиру градског олимпијског базена.

Selfie штапови су ок, оставите маске и ласере код куће
На десето издање Ловефеста нећете моћи да уђете са ласерима, маскама или кућним љубимцима, а овог пута selfie штапове не морате остављати код куће.

На фестивал је могуће ући само уз једнодневну карту или фестивалску наруквицу, а замена улазница за наруквице биће могућа од 4. августа у 15h на Инфо пулту испред улаза на фестивалску локацију. За особе са инвалидитетом обезбеђен је посебан улаз, а саветује се кретање уз пратњу.

Токени – једина валута плаћања на острву љубави
Као и претходне године и овог лета на Ловефесту храна, пиће, сувенири и разне услуге и активности моћи ће да се плате једино Ловефест токеном. Токени ће од почетка, па до краја званичног дела програма током сва три дана моћи да се купе у Токен кућицама, које ће бити постављене по читавој фестивалској локацији. Сваки посетилац може да купи најмање једну таблу токена. Вредност једне табле токена је 500 динара, а систем наплате токена је само готовим новцем.

Да подсетимо, деценијско издање Ловефеста 4. августа отвориће Sven Vath, а уз њега ће наступити Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, као и Влада Јањић. На Fire Stage долазе и Ben Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Marttin Butrich, као и Марко Настић, Марко Милосављевић и Дејан Милићевић који ће први пут после пет година заједно наступити и показати зашто су и даље легендарни извођачи на овим просторима.

Љубитеље гитарског и хип-хоп звука чекају Едо Маајка, Рамбо Амадеус, Марчело, Партибрејкерси, Irie FM, Disciplin A Kitschme, E Play и више од 40 извођача.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

9 + 3

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности