Конкурс за праксу у msg global solutions SEE

// Категорије: Инфо | Праксе и запослење | Вести |

Компанија мсг глобал солутионс СЕЕ отворила је конкурс за праксу за студенте четврте године, апсолвенте и дипломце. Пракса за студенте четврте године трајала би три недеље и водила би се као део обавезне праксе, док би за апсолвенте и дипломце пракса била плаћена у трајању од три месеца са пуним радним временом.

мсг глобал солутионс Соутх Еаст Еуропе д.о.о. део је мсг гроуп компаније, једне од 10 водећих компанија у области ИТ консалтинга и интеграције система у Немачкој. мсг глобал поседује више од 30 година искуства у раду у области индустрије осигурања, и од стране клијената потврђено искуство у области ИТ консалтинга и имплементацје у области осигурања.
Компанија има представништва у Немачкој, Шпанији, Холандији, Великој б, Индији, Бразилу, Србији, Италији, Кореји, Филипинима, Сједињеним Америчким Државама и Сингапуру. Циљ компаније мсг глобал солутионс јесте да својим корисницима обезбеди фокусирану стратегију, саветовање у оквиру процеса и апликација, као и флексибилна ИТ решења која одражавају стандарде и захтеве тржишта.
Овом приликом тражимо младе талентоване и мотивисане људе са добрим знањем енглеског језика да се придруже нашем тиму и допринесу развоју успешног пословања.

Пракса у мсг глобал солутионс обухвата тромесечни програм који покрива следеће:

  • Изучавање и обуку у области пословних процеса осигурања.
  • Изучавање и обуку у области анализе ризика и ускладјивања регулаторних известаја о укупном пословању осигуравајуцих друстава.
  • Обуку у области САП софтверских решења за индустрију осигурања (САП ФСПМ, САП ФСЦМ, САП ФСЦД, САП ФСИЦМ), Инсуранце Аналyсер и САП ЦРМ-а.
  • САП Нетwеавер -Тецхнологy платформ и опционо САП Мобилитy, САП ХАНА и Цлоуд технологије.
  •  Конфигурацију и прилагођавање САП решења специфичним захтевима клијената.

Током периода праксе, обуку и тренинге ће одржавати домаћи и инострани тренери, специјалисти у одговарајућим областима (трајање: 4-6 недеља). Поред тога, практиканти ће проводити време у самосталном и групном изучавању одговарајућих области (трајање: 4-5 недеља). Коначно, последње недеље праксе планиране су за извршење конкретног практичног задатка из једне од наведених области.

Практиканти имају два избора похађања праксе:
а) За дипломце и апсолвенте пракса предвиђена је да траје током пуног радног времена, 8 сати дневно, током 3 месеца трајање праксе. Током тог периода практиканти ће добијати нето надокнаду од 300 ЕУР месечно. Почетак праксе планиран је за новембар 2014. године.
б) За студенте четврте године постоји могућност похађања праксе у трајању од 3 недеље. Ова пракса би се водила као део обавезне праксе за студенте четврте године. Период похађања би био договорен у складу са интересовањима за одређену тему и уједно усклађен са планом тромесечне праксе.


Пријава за праксу реализује се слањем биографије на енглеском језику на е-маил адресу: msgsee@msg-global.com. Рок за пријаву је уторак, 7. октобар 2014. године. Процес селекције, који обухвата интервјуе и проверу практичног знања, обавиће се након пријаве кандидата. По завршетку праксе, они који буду показали најбоље резултате и интересовање имаће могућност сталног запослења у компанији мсг глобал солутионс Соутх Еаст Еуропе.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
5
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

4 + 7

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности