Будућност образовања - Ericsson конкурс "Innovation Awards 2015"

// Категорије: Инфо | ИТ | Биз | Праксе и запослење | Вести |

Компанија Ericsson покренула је шести по реду „Innovation Awards“ наградни конкурс за
студенте. Тема овогодишњег конкурса је „Будућност образовања – како да образовање
свима постане доступно“.

У Ericsson-овој визији Умреженог друштва, технологије из корена мењају начине на које
организујемо наш живот и мењамо пословање и целокупну заједницу. Користећи предности
нових технологија, студенти и професори постају главни покретачи промена. Управо зато, нове вештине као и жеља за сталним проширењем знања постају изузетно значајне.

На Ericsson-овом „Innovation Awards 2015“ конкурсу очекују се добре идеје од студената
из целог света. Победник конкурса биће награђен са 25.000 евра, другопласирани са 10.000
евра, док је за трећепласирани тим предвиђена награда од 5.000 евра. Такође, сви полуфиналисти имаће прилику да се лично представе и добију праксу или стално запослење у компанији Ericsson.

Конкурс је отворен за тимове од двоје до четворо студената, са последњим роком за пријаву до 3. децембра. За више информација посетите www.ericsson.com/innovationawards.

Компанија Ericsson је покретачка снага за умрежено друштво – глобални лидер у технолошким комуникацијама и услугама. Дугорочна сарадња са свим већим телекомуникационим оператерима на свету, омогућује људима, компанијама и организацијама да испуне свој потенцијал и створе одрживу будућност.

Наши сервиси, софтверска решења и инфраструктура, посебно у мобилним, широкопојасним, као и cloud решењима, пружају могућност за индустрију телекомуникација, као и друге секторе, да обезбеди боље пословање, повећа ефикасност, унапреди корисничко искуство и искористи нове могућности.

Са више од 110.000 професионалаца и клијената у 180 земаља, повезујемо наше глобално присуство и лидерску поyицију у технологијама и сервисима. Компанија Ericsson одржава мреже која повезује више од 2.5 милијарди претплатника. Четрдесет процената мобилног саобраћаја у свету одвија се путем мрежа компаније Ericsson. Наше инвестиције у истраживања и развој, говоре у прилог томе, да су наша решења, као и наши клијенте, за нас увек на првом месту.

Компанија Ericsson је основана 1876, са седиштем у Стокхолму. Нето продаја у 2013. износила је 34.9 милијарди америчких долара. Компанија је регистрована је на берзама NASDAQ OMX Stockholm и NASDAQ New York.

www.ericsson.com

www.twitter.com/ericssonpress

www.facebook.com/technologyforgood

www.youtube.com/ericsson

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
3
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

13 + 5

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности