Посета компанији WEBIUS Group!

// Категорије: Праксе и запослење | Биз | ИТ |

Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује посету компанији WEBIUS Group, 11. фебруара 2015. године, за студенте завршних година и дипломце следећих факултета Универзитета у Београду: Електротехничког, са свих студијских програма, Факултета организационих наука са студијског програма Информациони системи и технологије и Математичког факултета са студијског програма Информатика.

WEBIUS Group је компанија која пружа ИТ подршку покретању бизниса својих клијената кроз веб девелопмент и дизајн, као и кроз аутсорсинг у областима развоја софтвера, дигиталног маркетинга, дизајна и архитектуре. Путем ове посете која представља саставни део програма "Сазнајте из прве руке", студенти ће имати прилику да сазнају више о команији и како је то покренути Стартап у Србији. Чланови Webius тима ће поделити своје искуство, причати о изазовима и предностима рада у младој ИТ фирми. Присутни ће такође чути које су то вештине потребне да се започне ИТ каријера и на који начин да се приреме за интервју код потенцијалног послодавца. Број места је ограничен и пријава је обавезна. Пријављивање је отворено до 06.02.2015.године. Пријавни формулар доступан је на линку

Програм Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду "Сазнајте из прве руке", има за циљ да се студентима и дипломцима Универзитета у Београду омогући да у директном контакту са запосленима у најуспешнијим компанијама из различитих сектора стекну нова знања о функционисању савременог тржишта рада, као и да се информишу о томе које вештине ће им бити од значаја при запошљавању и даљем образовању.

До сада су студенти који су учествовали у овом програму имали прилике да виде и чују како изгледа радити у Теленору, банци Интеза, Мајкрософту, приватној болници Бел Медик, у адвокатској канцеларији Карановић и Николић, ТВ FOX-у, фармацеутској компанији Merck Sharpe & Dohme, пивари Карлсберг у Челареву, цементари Холцим у Поповцу, компанијама Кока-Кола Хеленик, Хемофарм у Вршцу, ДИН фабрици дувана а.д. Ниш у саставу Philip Morris International у Нишу, British American Tobacco,  Ernst&Young-u-у, IBM-у, агенцији МcCANN Group, фабрици ТИГАР у Пироту итд.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

1 + 5

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности