AIESEC business day

// Категорије: Инфо | Студентске организације |

У периоду од 10. до 12. априла 2013. године у Београду, одржаће се конференција под називом „АIESEC business days”, у организацији АIESEC-а, највеће међународне организације вођене од стране студената. Конференција се одржава по други пут и за циљ има да студентима приближи кључне теме савременог пословања, олакша им прве кораке у каријери кроз низ предавања и радионица, и омогући им повезивање са представницима компанија.
Делегати ће моћи да одаберу једну од 4 области: маркетинг, менаџмент људских ресурса, финансије и предузетништво, о којима могу да сазнају најновије трендове, и шта је то што ће у наредном периоду бити актуелно у овим областима . Идеја комплетног пројекта јесте да студенте упозна са представницима компанија, невладиних организација и академског сектора који могу да им дају увид у реалне пословне ситуације у оквиру изабране области и посаветују их како да се у њима снађу.
Поред предавања, делегатима ће бити пружена шанса да се упознају са представницима компанија учесница у оквиру дела пројекта који се зове „Company Circles”, где ће делегате моћи да поразговарају ближе са представницима компанија и распитају се о могућностима које ове компаније пружају. Осим тога, на Факултету организационих наука ће пре самог пројекта бити реализоване и две трибине – „Tips & tricks у продаји” и „Како управљати личним финансијама”.
Осим смерница и основних знања, жеља нам је да студенте мотивишемо да се даље усавршавају у некој од ових области. Конференција је намењена свим студентима. Искористите јединствену прилику, пријавите се за учешће на семинару и почните са прикупљањем практичних знања која ће вам сутра представљати значајну конкурентну предност.
На пројекту ће ушествовати неке од најзначајнијих компанија у Србији у поменутим областима, као што су: KPMG, PwC, Human Sunergistics, PSTECH, Консалтинг Актив, ЕОС и Matrix.

Апликацију за пријаву и додатне информације о конференцији можете пронаћи овде.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

17 + 19

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности