Саопштење ФОНИС-а

// Категорије: Инфо | Студентске организације |

Поводом недавног догађаја у коме су поједини чланови ФОНИС-а означени као представници информативног портала Пушкице, желимо да издамо следеће саопштење:

Строго осуђујемо клеветања која повезују чланове ФОНИС-а са Пушкицама и овим путем желимо да се јавно оградимо од било какве повезаности са наведеним порталом. Поред тога, желимо да изнесемо нашу забринутост о кршењу приватне сфере објављивањем и дељењем слика наших чланова на друштвеним мрежама који ни у каквом својству нису повезани са порталом Пушкице.

Апелујемо на смиривање новонастале ситуације, а овом приликом, желимо да упутимо позив свим особама које нас сматрају одговорним, да на цивилизован начин објаснимо наш контакт са порталом, који се у већини случајева базирао на прослеђивању промотивних текстова и саопштења у вези рада организације.

ФОНИС се, као организација, не бави студентским стандардом нити квалитетом наставе на начин на који то раде Пушкице, већ то чини кроз транспарентну сарадњу са већим бројем катедри на факултету и организовањем радионица и пројеката које су свима познате и шире од самог Факултета организационих наука.

Свако даље помињање ФОНИС-а у контексту овог текста сматраћемо увредом и покушајем каљања угледа наше организације

Управни одбор ФОНИС-а

bljuc :bljak:

Објављено: 03.04.2013 02:55 - ()


1
0
:udri: :cupavi: :aaa: :yo: :lol: :ljutko: :hvala: :durisha: :bljak: :fokus: :zaljubljen: :stid: :zbun: :P :(( :cool: :D :( :) :) :) :) :) :) [list=][/list][list=][/list][list=][/list][img][/img][img][/img][img][/img][url][/url][url][/url][list][/list]

Објављено: 03.04.2013 02:40 - ()


1
0
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

1 + 17

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности