Фестивал маркетинга “ФОНкламе“

// Категорије: Вести | Забава | Студентске организације |

Како су рекламе најупечатљивији део свих кампања и тичу се највећег броја људи, временом постају својеврсан облик уметности  у којој се креативност, домишлљатост, иновативност и допадљивост поигравају са људском психологијом.  Много рада стане у неколико секунди или минута који се пласирају јавности. 

С обзиром на то да су творевине много комплексније него што изгледају, студенти Факултета организационих наука, окупљених око студентске организације ФОН-ов центар за развој каријере, се већ осму годину заредом баве овим феноменом кроз пројекат под називом ФОНкламе, чиме својим колегама представљају свет маркетинга и адвертајзинга из друге перспективе. 

Овај пројекат носи обележја фестивала маркетинга јер се састоји из више сегмената, од којих је први Забавни – вече реклама, који се одржава 19. марта у Cineplexx биоскопу у ТЦ Ушће.
Читав сат пуштаће се најбоље рекламе из претходне године, гост изненађења ће употпунити забаву, а новац од продатих улазница је намењен фондацији Новог Београда - Буди хуман.

Други сегмент фестивала је Конкурсни. Ваш задатак је да из омиљене рекламе издвојите најзанимљивији тренутак који је сам по себи прича, чиме бисте се и ви опробали као уметник. Награда за најупечатљивији исечак рекламе је путовање које додељује Puzzle group. 

Пријаве за конкурсни део су отворене, слике можете послати до 13. марта.

О детаљима конкурса, начину пријаве за учешће на фестивалу и о преосталим сегментима фестивала (Едукативни, Такмичарски, Хуманитарни) можете сазнати путем линка.

Будите у току са пројектом пратећи и фејсбук страницу ФОНкламе  и ФОН-ов центар за развој каријере, као и twitter налог ФОНкламе.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

9 + 12

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности