“SkillsLab” камп за студенте

Београд, 01. новембар 2018 – Француска компанија Schneider Electric, уз подршку Француске привредне коморе, први пут организује едукативни камп за студенте „SkillsLab“. Студенти ће бити у прилици да посете четири компаније Schneider Electric, Schneider Electric DMS, Atos и Ubisoft и да из прве руке добију корисна знања и увид у пословање у корпоративном окружењу.

Циљ је да се будућим експертима, кроз конкретне примере, интерактивне радионице и практичне савете приближи свет бизниса и вештине које су им потребне. Камп ће бити одржан у Београду, уз једну организовану посету Schneider Electric DMS NS развојном центру у Новом Саду, у току трајања Француске недеље од 16.11. до 23.11. а сви заинтересовани могу да се пријаве на сајту Нетокрације ПРИЈАВА.

Након попуњене пријаве биће изабрано до 15 студената који ће бити у прилици да присуствују јединственом концепту едукације и усвоје практична знања која ће моћи да користе у даљем усавршавању.

Студенти ће добити прилику да се такмиче у тимовима а стручни жири ће изабрати победнички тим 23.11. који ће освојити вредне награде. Тема задатка биће задата на отварању кампа.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 7

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности