EESTEC Career Expo - Explore Europe

// Kategorije: Info | Studentske organizacije |

EESTEC Career Expo - Explore Europe je događaj namenjen studentima elektrotehnike i računarskih nauka širom Evrope. Održaće se 18. maja, uživo, u Beogradu kao i u online formatu na sajtu organizacije. 

Organizatori ovog događaja su studenti volonteri iz neprofitne i apolitične organizacije Electrical Engineering Students’ European Association, EESTEC (Istek). Istek se sastoji od 46 komiteta, rasprostranjenih u 24 države širom Evrope. Jedan od njih je i Lokalni Komitet Beograd, koji ima čast da ove godine organizuje ovako impozantan događaj.

Motivisani idejom o stvaranju različitih karijernih prilika za članove Udruženja koji učestvuju u Prolećnom Kongresu - najvećem okupljanju u organizaciji, LK Beograd je inicirao stvaranje projekta EESTEC Career Expo. Ovo je prvi događaj takve vrste u Isteku, uzevši u obzir da je namenjen za sve studente širom Evrope, a ne samo za članove.

Na ovom događaju, uspešne evropske kompanije i univerziteti će imati priliku da se predstave, kao i da prezentuju sve što mogu da ponude učesnicima. Kako se događaj održava i uživo i onlajn, svaki student u Evropi će imati priliku da se pridruži.

Način na koji posetioci mogu da se priključe je:

  • Onlajn štandovi - direktan kontakt sa predstavnicima kompanija
  • Onlajn konferencija - prisustvovanje prezentacijama univerziteta i kompanija
  • Štandovi - uživo kontakt sa predstavnicima kompanija u Beogradu
  • CV baza - studenti mogu da pošalju svoj CV putem sajta

Sve navedene aktivnosti su besplatne. Ovaj projekat je podržan od strane Central European Initiative.

Više informacija možete pronaći na sajtu springcongress.eestec.net i društvenim platformama: Instagram (@eestec_career_expo), Facebook (@EestecCareerExpo) i LinkedIn (EESTEC Career Expo - Explore Europe).

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

12 + 14

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti