EESTEC Career Expo - Explore Europe

// Категорије: Инфо | Студентске организације |

EESTEC Career Expo - Explore Europe је догађај намењен студентима електротехнике и рачунарских наука широм Европе. Одржаће се 18. маја, уживо, у Београду као и у online формату на сајту организације. 

Организатори овог догађаја су студенти волонтери из непрофитне и аполитичне организације Electrical Engineering Students’ European Association, EESTEC (Истек). Истек се састоји од 46 комитета, распрострањених у 24 државе широм Европе. Један од њих је и Локални Комитет Београд, који има част да ове године организује овако импозантан догађај.

Мотивисани идејом о стварању различитих каријерних прилика за чланове Удружења који учествују у Пролећном Конгресу - највећем окупљању у организацији, ЛК Београд је иницирао стварање пројекта EESTEC Career Expo. Ово је први догађај такве врсте у Истеку, узевши у обзир да је намењен за све студенте широм Европе, а не само за чланове.

На овом догађају, успешне европске компаније и универзитети ће имати прилику да се представе, као и да презентују све што могу да понуде учесницима. Како се догађај одржава и уживо и онлајн, сваки студент у Европи ће имати прилику да се придружи.

Начин на који посетиоци могу да се прикључе је:

  • Онлајн штандови - директан контакт са представницима компанија
  • Онлајн конференција - присуствовање презентацијама универзитета и компанија
  • Штандови - уживо контакт са представницима компанија у Београду
  • CV база - студенти могу да пошаљу свој CV путем сајта

Све наведене активности су бесплатне. Овај пројекат је подржан од стране Central European Initiative.

Више информација можете пронаћи на сајту springcongress.eestec.net и друштвеним платформама: Инстаграм (@eestec_career_expo), Фејсбук (@EestecCareerExpo) и LinkedIn (EESTEC Career Expo - Explore Europe).

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

13 + 18

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности