Машина коју жели сваки гејмер

// Категорије: Инфо | Магазин | Забава |

ХП је као одговор на Разер Бладе лаптоп представио своју верзију преносне гејминг машине: Омен по нижој цени.

Почетна цена за Омен лаптоп је 1,499 долара, за разлику од Разер Бладе лаптопа који има почетну цену од 2,099 долара. Омен је направљен за играње, где основу чине Интел Цоре и7 процесор и Нвидиа ГТX 680м графичка карта. Екран има 15 инча, фуллХД резолуцију, док је дебљина лаптопа фантастичних 19.9 милиметара, а тежина мало мања од два и по килограма.

Поред овога, извршена је оптимизација хлађења, па се ваздух увлачи испод лаптопа, а издувава из тастатуре, успут хладећи руке и спречавајући знојење дланова.

Материјал израде је алуминијум, што је велика предност у односу на лаптопове који коштају више него омен, а долазе направљени од јефтине пластике. Алуминијум је анодизован у мат црну боју, а направљен машинским сечењем. Сви улази и излази се налазе са задње стране, тако да су странице лаптопа слободне ради естетике.

Осветљење се налази на звучницима и тастатури, омогућавајући да се осветљење подешава по потреби. Поред тога, постоји и шест програмабилних тастера, чинећи тастатуру овог лаптопа у рангу тастатура од по неколико десетина, ако не и стотина евра.

Основна верзија долази са ССД-ом од 128 гигабајта, 8 гигабајта ДДР3 РАМ-а и 2 гигабајта меморије на видео карти. Наравно, ово је могуће изменити приликом куповине онлине.

Преузето: http://www.theverge.com/

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
2
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

16 + 13

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности