Vip Mobile на сајму запошљавања "Job Fair - Креирај своју будућност"

// Категорије: Инфо | Факултет | Праксе и запослење |

Компанија Вип мобиле је и ове године у оквиру сајма запошљавања „Јоб Фаир – Креирај своју будућност“ отворила своја врата свим студентима и и дипломцима техничко – технолошких факултета који су заинтересовани да своју каријеру граде у једној од најбрже растућих индустрија на свету и придруже се успешном Вип тиму.

Као један од златних покровитеља, Вип на Сајму послова нуди могућност свим посетиоцима да сазнају више о пословима и програмима праксе у овој компанији, као и о знањима и вештинама неопходним за лакше запослење.

Поред могућности да аплицирају за жељени посао, посетиоци сајма имају могућност да на лицу места учествују у селекцији и интервјуима за једну од позиција у техничком сектору компаније Вип.

О Випу:
У новембру 2006. Вип, члан Телеком Аустрија Групе, обезбедио је лиценцу за ГСМ 900/1800 и УМТС мреже. Вип мобиле нуди пун портфолио мобилних услуга за припејд, постпејд и бизнис кориснике. Вип је највећа гринфилд инвестиција у Србији до сада, са уложених скоро 827 милиона евра. На крају септембра 2014. године, Вип је имао више од 2 милиона активних корисника уз 22% тржишног учешћа и запошљавао више од 900 стручњака и менаџера. Вип је ексклузивни стратешки партнер Водафона у Србији. Више информација на www.випмобиле.рс

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

9 + 11

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности