Менаџмент пројеката

// Категорије: Инфо | Биз |

У четвртак, 4. децембра, од 17:30 часова моћи ћете да пратите предавање „Основе менаџмента пројеката”.

Управљање пројектима представља низ активности и са собом носи висок степен одговорности. Уколико планирате или се већ бавите менаџментом пројеката, од изузетног је значаја да разумете појам и елементе који га чине. Послушајте ово изузетно корисно предавање и послушајте мноштво практичних савета.

Научите да вршите истраживања, додељујете задатке, креирате календаре, као и да најефикасније распоређујете ресурсе и трошкове. Које методе и алати су најпогоднији за планирање и управљање пројектима? На који начин да пратите и анализирате напредак? Сазнајте како да координишете, вршите процене и контролишете пројекте све до саме реализације.

Предавање ће одржати Немања Стаменчић, менаџер за управљање пројектима у компанији НИС Газпром Нефт. Вишегодишње искуство у управљању пројектима, осим у НИС-у, стицао је и у банкарском сектору, између осталог у Социете Генерале Србија, као и у невладином сектору. Поседује најпрепознатљивији глобални сертификат у области управљања пројектима, Пројецт Манагемент Профессионал (ПМП®).


Напомена: Ливе стреам ће бити доступан 4. децембра у 17:25 часова на http://www.linkedu.tv.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
1

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

5 + 7

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности