Програмерско такмичење - Хакатон

// Категорије: ИТ | Студентске организације |

Студенти Рачунарског факултета организују Hackathon, надметање у програмирању у трајању од 24 сата, под слоганом “Make web, not war”. Такмичење је организовано од стране независног тима студената са циљем промовисања такмичарског програмирања, пружања јединственог практичног искуства и повезивања студената из области програмирања. Реч је о тимском такмичењу студената, где ће свака екипа имати 24 сата да направи веб апликацију на задату тему. Такмичари ће моћи да се пријаве од 5. марта у поноћ на овом линку, а сам Hackathon ће се одржати 15. марта 2014. године на Рачунарском факултету. Пожурите са пријавама јер ће трајати само 48 сати.

За сваку екипу ће бити обезбеђен простор за рад и одмор, као и неограничене количине хране и пића у току трајања самог такмичења. Апликације ће оцењивати стручни жири у више различитих категорија (креативност, реализација, дизајн, функционалност, лакоћа коришћења), а све чланове најбоље пласираних тимова очекују вредне награде.

Поред подршке Рачунарског факултета, потенцијал овог надметања препознале су компаније Microsoft Development Center Serbia, Devana Technologies (ранији назив: Преловац медиа), Инфобип и Belgrade Venture Forum који су спонзори такмичења.

Више информација о Хацкатхон-у можете сазнати на :
званичној страници такмичења,   званичној фејсбук страници такмичења , званичном твитер налогу такмичења.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

16 + 8

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности