BBICC – место где се укрштају путеви светских универзитета

// Категорије: Студентске организације | Инфо |
У Београду ће се по пети јубиларни пут одржати светско студентско такмичење у решавању пословне студије случаја, Belgrade Business International Case Competition (BBICC). Такмичење ће се одржати у периоду од 3. до 8. априла​ на Факултету организационих наука (ФОН).
 
Београд ће имати прилику да угости студенте са 16 престижних светских универзитета и бизнис школа​. На такмичењу ће поред тима са ФОН-а, као представника Универзитета у Београду, учествовати студенти са универзитета из Америке, Аустралије, Канаде, Данске, Норвешке, Португалије, Тајланда, Сингапура.
 
Такмичарски део се састоји од решавања две студије случаја​, које ће се решавати 5 и 24 сата. Студенти ће представљати своја решења испред стручног и еминентног жирија сачињеног од топ менаџера и консултаната водећих компанија у Србији. Завршница такмичења ће се одржати у суботу, 8. априла, где ће жири одредити три најбоља решења. Сви који буду желели да прате велико финале ће имати могућност гледања livestream-а.
 
Циљ BBICC-а је да изазовним студијама случаја подстакне студенте да повезују знање и претходно стечено искуство, да буду иновативни, веома детаљни и аналитични у решавању, и на крају да решење представе користећи одличне презентационе вештине и спремне аргументе на питања жирија.
 
Тимови ће стићи у Београд пре званичног отварања које ће се одржати у уторак, 4. априла на ФОН-у. Поред решавања два пословна проблема, такмичари и њихови ментори ће имати прилику да се упознају са српском традицијом, културом и обичајима.
 
BBICC представља јединствену прилику за студенте из целог света да учествују на једином такмичењу оваквог карактера у читавој југоисточној Европи.
 
За више информација посетити сајт: www.bbicc.org
Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

5 + 19

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности