Отворено светско такмичење у решавању пословне студије случаја- Belgrade Business International Case Competition 2017

// Категорије: Вести | Факултет | Инфо |

У уторак, 4. априла 2017. године на Факултету организационих наука (ФОН) у Београду свечано је отворено светско такмичење у решавању пословне студије случаја, Belgrade Business International Case Competition (BBICC), на којем учествује 16 тимова студената престижних светских универзитета и бизнис школа.


Свечаном отварању такмичења присуствовали су министарка државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије, Ана Брнабић, министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије г. Младен Шарчевић, помоћница министра за развој и високо образовање, проф. др Весна Мандић, проректор за међународну сарадњу Универзитета у Београду, проф. др Иванка Поповић, Жељко Сертић, директор развојне агенције Србије, директорка сектора за едукацију у Привредној комори Србије, госпођа Мирјана Ковачевић и специјални саветници премијера Владе Републике Србије, Данило Цицмил, Ненад Бјелогрлић и Александра Смиљанић Вујовић.


Директорка такмичења проф. др Весна Дамњановић и председница такмичења Андреа Московљевић пожелеле су добродошлицу учесницима и захвалиле се свима који су препознали значај BBICC такмичења које даје подршку развоју идеја најталентованијих студената. Свечаном отварарању су, поред студената такмичара, њихових ментора и професора са ФОН-а присуствовали партнери и пријатељи BBICC-а.


Тимови са 16 престижних светских универзитета ће се током такмичења суочити са два реална пословна изазова, а своја решења представиће испред стручног и еминентног жирија. Финале такмичења ће се одржати у суботу, 8. априла, а сви који буду желели да прате презентације ће имати могућност гледања livestream-а на званичном сајту bbicc.org


Више информација о самом догађају можете видети на страници bbicc.org

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

20 + 14

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности