Управљање трошковима - испитна пародија

// Категорије: Инфо | Факултет |

Као што смо већ писали у претходном тексту, испит из Управљања трошковима одржан је трећег јула, али су околности везане за овај испит биле све само не регуларне.

Наиме, испит је у старту каснио око два сата па је уместо у 15, почео тек у 17 часова, што је већ тада изазвало незадовољство студената. Разлог кашњења је вероватно одржавање још једног испита који је почео у 13 часова у амфитеатру.

Испит је трајао до 18:15 да би студентима било речено да се врате за два сата јер ће до тада бити прегледано око 150 радова.
Наравно и овде се поставља питање колико квалитетно и детаљно је могуће прегледати 150 радова за два сата јер то значи да се сваком раду посвећује мање од једног минута.

Студенти су почели да се скупљају у амфитеатру око 20:15 након чега је уследило још једно кашњење. Наиме професор и асистенти су се у амфитеатру појавили тек у 21:05 када је почео упис оцена који је био праћен коментарима на радове студената које је у ходу износио профосор до тренутка када га је одређени број студената замолио да процес убрза.

Након уписа оцена око 50 студената, чија је оцена била на некој од граница, је остало да одговара за вишу оцену.
Према коментарима колега могло се закључити да су неки студенти на одговарање чекали и након поноћи и да су оцену добили тек 4. јула.

Треба напоменути да ово није први пут да се овакви испади дешавају на овој катедри и да су студенти прилично кивни на исту о чему сведочи и петиција коју је, како незванично сазнајемо покренуо Студентски парламент, а коју можете потписати овде.

Надамо се да ће ови текстови и петиција уродити плодом и да ће управа факултета интервенисати и извршити притисак на катедру да се овакви испади више не понављају пошто овакво понашање представља основно непоштовање времена студената којима ово свакако није једини испит који спремају, а показује и очајну организацију ове катедре која још увек нема чак ни веб страницу.

У ишчекивању нових информација,
не мењајте канал, на правом сте месту.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

14 + 6

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности