Сви моји бивши... Декани

// Категорије: Наш коментар | Факултет |

Уколико сте јуче били у читаоници могли сте да присуствујете свечаном постављању ручно рађених слика свих бивших декана нашег факултета.

Људе који су обнављали последњи пут градиво пред испите тај дан омели су на одређено време радници који су закуцавали ексере у зид како би поставили ова ремек-дела и тиме мотивисали студенте да положе испит.

Можда је због инсинуација од стране других државних факултета, да је ФОН приватни факултет, управа одлучила да исте тврдње оповргне постављањем ових слика. Да ли је следећи корак склањање рачунара из ходника и постављање мермерне плоче, са урезаним именима декана (по узору на неке традиционалне државне факултете у Србији)?

Питамо се да ли је ово контратактика факултета да смањи број људи у читаоници како би што више људи ишло у читаоницу на ФПН? Да ли се на овај начин светимо другом факултету из Јове Илића због једног шаљивог текста?

Према информацијама које имамо, слике нису донација, односно плаћене су, а вама остављамо да процените вредности сваке од слика и срачунате колико пара је потрошено на овај непотребан чин. Зашто непотребан? Зато што смо колико прошле недеље били сведоци изјава управе факултета о ''повећању цена на мало'' као и ''повећања издатака студентским организацијама'' и разних других издатака због којих је школарина повећана о чему смо писали овде. Да ли је постављање ових слика чист луксуз или одавање почасти свима који су наш факултет учинили овим што је данас? Пресудите сами, а до тада...

Не мењајте канал, на правом сте месту...

 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
27
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

14 + 13

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности