AIESEC: Oprobaj se u preduzetništvu

// Kategorije: Međunarodne prilike by AJSEK | Studentske organizacije | Info |

Ukoliko želiš da se baviš preduzetništvom i razmišljaš da u budućnosti pokreneš svoj startap, program Global Entrepreneurs je idealan za tebe. Najveća međunarodna studentska organizacija AIESEC tu je da ti pomogne da napraviš prvi korak u svojoj profesionalnoj karijeri.

Ovoga leta posveti se ličnom i profesionalnom razvoju. Na programu stručnih volonterskih praksi Global Entrepreneurs radićeš u startapu u Nemačkoj, Brazilu, Rumuniji, Egiptu i mnogim drugim zemljama. Ovo može biti prva i veoma važna stavka u tvom budućem CV-ju jer za učešće ti ne treba prethodno radno iskustvo.

Ipak, iako je ovo sjajna profesionalna prilika, od programa ćeš dobiti mnogo više. Rad u internacionalnom timu, lični razvoj i poboljšavanje engleskog jezika samo su neki od dodatnih benefita. Polja na kojima možeš da usavršiš svoje veštine jesu marketing i IT. Program traje 6-12 nedelja.

Ukoliko želiš više informacija, poseti naš sajt.

AIESEC postoji u 127 zemalja i ima preko milion bivših članova od kojih su mnogi sada poznati i uspešni preduzetnici. Cilj organizacije je razvoj liderskog potencijala kod mladih. U našoj zemlji, između ostalog, želimo da dopinesemo razvoju odgovornog preduzetničkog duha.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

1 + 19

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti