AIESEC: Опробај се у предузетништву

Уколико желиш да се бавиш предузетништвом и размишљаш да у будућности покренеш свој стартап, програм Global Entrepreneurs је идеалан за тебе. Највећа међународна студентска организација AIESEC ту је да ти помогне да направиш први корак у својој професионалној каријери.

Овога лета посвети се личном и професионалном развоју. На програму стручних волонтерских пракси Global Entrepreneurs радићеш у стартапу у Немачкој, Бразилу, Румунији, Египту и многим другим земљама. Ово може бити прва и веома важна ставка у твом будућем CV-ју јер за учешће ти не треба претходно радно искуство.

Ипак, иако је ово сјајна професионална прилика, од програма ћеш добити много више. Рад у интернационалном тиму, лични развој и побољшавање енглеског језика само су неки од додатних бенефита. Поља на којима можеш да усавршиш своје вештине јесу маркетинг и ИТ. Програм траје 6-12 недеља.

Уколико желиш више информација, посети наш сајт.

AIESEC постоји у 127 земаља и има преко милион бивших чланова од којих су многи сада познати и успешни предузетници. Циљ организације је развој лидерског потенцијала код младих. У нашој земљи, између осталог, желимо да допинесемо развоју одговорног предузетничког духа.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

11 + 17

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности