Од митских бића до холограма - ИТконект 2016

// Категорије: ИТ | Инфо |

Вилењаци и средњовековни витезови, јунакиње из видео игрица, свима познати Game of Thrones јунаци, девојке холограми, само су неки од ликова са којима ће посетиоци моћи да прошетају 20. и 21. маја у хотелу Југославија, на јединственом ИТ догађају ИТконект www.it-konekt.com.

Овај догађај намењен је пре свега ИТ стручњацима и свима онима који су у ИТ индустрији, а они ће моћи не само да се одлично забаве и испробају неке нове игрице, него и да пронађу нови посао у ИТ-ју, као и да чују корисна и занимљива ИТ предавања. Ово ће такође бити и сјајна прилика за networking и покретање нових прича и пројеката.

Пријаве су већ почеле, а сви заинтересовани се могу пријавити на www.it-konekt.com. Улаз је бесплатан уз пријаву.

Ово је једини догађај који на једном месту окупља читаву ИТ сцену у Србији. На овом највећем ИТ сајму у Србији на једном месту ће се наћи ИТ компаније које нуде послове у ИТ-ју, ИТ организације, едукативне установе, ИТ стручњаци, и инострани и домаћи предавачи који ће држати ИТ предавања.

Главни партнер догађаја је Microsoft Development Center Serbia, а радна места у ИТ-ју ће понудити и Quantox, Prodyna, Seven Bridges, Deploy, Cosmic Development, enjoy.ing, Comtrade, Telenor, eFront, Vast, Sungard и други.

Најмодернији услови за рад које ће на догађају представити ИТ компаније показаће зашто је данас толико добро радити у ИТ индустрији.

Свима је већ познато да и у Србији постоје ИТ компаније у којима су флипери, пикадо, стони тенис, али и теретане, сауне и базени саставни део радног окружења, а ово ће бити јединствена прилика да се на једном месту уживо види део атмосфере који влада у овим компанијама, на ИТконекту 20. и 21. маја у хотелу Југославија.

ИТконект је највећа ИТ заједница у Србији, која окупља студенте техничких и ИТ наука, затим јуниоре у ИТ-ју, али и искусне сениоре и менаџере великих ИТ пројеката. Циљ ИТконекта је да  подстакне развој ИТ сектора у Србији и региону и у мрежи ИТ компаније, организације, гејминг сцену, старупове и ИТ стручњаке.

Да подсетимо, догађај је заказан за 20. и 21. мај у хотелу Југославија, улаз је бесплатан, а пријаве на www.it-konekt.com.

АНТРФИЛЕ:

Прилика за жене у ИТ-ју

ИТконект и Амбасада Израела организују Старт Тел Авив такмичење за жене у ИТ-ју, које имају покренут неки стартап. Све заинтересоване даме могу пријавити свој стартап на следећем линку до 9. маја. Да би конкурисале даме морају да буду старости од 25 до 40 година, да имају ИТ стартап у области web или мобилних технологија са седиштем у Републици Србији, као и да је стартап у почетној фази. Финалисти ће се уживо представити на Старт Тел Авив такмичењу у оквиру ИТконект догађаја 20. маја, где ће бити и проглашен победник.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

16 + 20

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности