Вега волонтирање 2020

// Категорије: Студентске организације | Инфо |

У 2020. и 2021. омладински центар Вега спрема мноштво занимљивих догађаја и пројеката, и стога расписује конкурс да им се придружи омладина заинтересована за учење и развој рада у оквиру неформалног образовања са децом и младима!

Ко је Вега волонтер/ка?

Млада особа која има између 15 и 30 година и спремна је да се посвети Вегиним активностима у просеку 7 сати недељно. Поред тога је комуникативна, флексибилна, креативна и веома посвећена! Жели да учи и забави се у исто време, предност је, али не и услов, да има искуство у области за коју се пријављује. Волонтирање би кренуло током јуна, трајање би било минимум 4 месеца. Већина активности
се може радити online/remote, ипак, потребно је присуствовати договореним окупљањима једном у недељу или две дана (у договору са координаторком).

Шта добијаш волонтирањем у Вега ОЦ?

Вега ОЦ ти пружа прилику да учиш и радиш са људима који имају вишегодишње искуство у поменутим тимовима и невладином сектору уопште. Поред тога, бесплатно  учествујеш на локалним и интернационалним активностима и пројектима Вега омладинског центра и
Design for Change Србија, те имаш могућност да развијеш различите професионалне и личне вештине и компетенције које ће ти касније помоћи да откријеш чиме би да се бавиш у животу, те лакше нађеш посао. А оно што је најважније, можеш да промениш свет и упознаш људе истих интересовања!

Ерасмус+

Већ дуги низ година Вега шаље младе на краткорочне и дугорочне омладинске пројекте широм Европе! Уколико те занима промоција и информисање младих о Ерасмус+ програму, фасилитација припремних тренинга за младе пре и након пројеката, као и комуникација са интернационалним партнерима – овај тим је баш за тебе!

Маркетинг

Вегин маркетинг тим жели да ове године буде активнији него икад! Стога им је потребна млада особа заинтересована да помогне у вођењу друштвених мрежа и сајта, дизајну, као и online истраживању прилика за младе! Други/а волонтер(к)а овог тима би помогла у снимању и монтирању видеа, фотографисању активности, догађаја Вега ОЦ и уређивању слика.

Први корак је попуњавање упитника. Након првог круга селекције одабрани кандидати ће имати неформални разговор са чланицама Веге ради бољег упознавања, након чега ће бити обавештени о коначној одлуци. Након завршеног волонтерског рада, добићеш званични сертификат где су наведене реализоване активности, а постоји и могућност наставка сарадње.


Уколико имаш додатних питања пиши на мејл: [email protected]

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

16 + 5

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности