Отворен је JobFair17!

// Категорије: Праксе и запослење | ИТ | Инфо |

Уз представнике факултета, компанија и медија свечано је отворен овогодишњи Сајам послова и стручних пракси за студенте и дипломце техничко-технолошких и природно-математичких факултета „JobFair17— Креирај своју будућност!‟.

Већ тринаест година, Сајам се одржава првог понедељка и уторка у новембру и представља спону између студената, компанија и образовног система. Поред каријерног напретка, пружа и прилику за лични и професионални развој посетилаца кроз учешће у пропратном програму сајма - бесплатне трибине, разговор за посао, а од ове године и кроз интерактивну радионицу “Case study”.

Главни организатори истакли су да је овај пројекат пример да уз мало жеље и труда може да се постигне много, и да је била част и задовољство радити на остварењу племенитог циља - запослењу студената и младих људи.

Као и сваке године, подршку су пружили факултети Универзитета у Београду. Њихови представници потврдили су да је ово ретка и изузетна манифестација на којој студенти могу да виде шта се дешава у привреди и индустрији, те шта их чека сутра и које вештине су им потребне на путу до посла. У авантуризму студената лежи нуклеус њиховог будућег рада, и ако они не начине искорак, нико други то неће учинити уместо њих.

Представници компанија учесница сложили су се да је императив задржати и запослити младе људе, и да се сајам већ дуги низ година прилагођава динамици и потребама тржишта.

Сајам је отворен данас и сутра за све посетиоце од 10 до 18 часова у Згради техничких факултета.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

9 + 16

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности