Пријави се за AIBG Belgrade - интензивно студентско програмерско такмичење

// Категорије: Студентске организације | ИТ | Инфо |

Локална група Удружења студената технике Европе — БЕСТ Београд, по четврти пут са поносом организује AIBG Belgrade (Artificial Intelligence BattleGround Belgrade), интензивно студентско програмерско такмичење на пољу вештачке интелигенције.

AIBG Belgrade одржаће се 10. и 11. децембра на Универзитету Метрополитан, где ће тимови имати на располагању 20 часова за израду интелигентног играча (бот-а), који ће се борити са ботовима супарничких тимова у задатој видео игри и тако одредити победника такмичења, ког очекује награда у износу од 100.000 РСД.

Такмичење је намењено студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета из целе Србије, са циљем да им пружимо прилику да покажу своје знање и прошире своје искуство у областима вештачке интелигенције и програмирања. Компанија ВАСТ биће покровитељ такмичења.

Удружење студената технике Европе је међународна, непрофитна, аполитична студентска организација која броји 92 локалне групе у 33 земље. Од свог оснивања 2003. године, локална група БЕСТ Београд омогућава повезивање, размену и сарадњу са студентима из целе Европе.

Не пропусти прилику да освојиш вредне награде, зато нам се придружи 10. и 11. децембра. Пријаве ће бити отворене у периоду од 3. до 21. новембра на сајту aibg.best.rsОкупи тим и пријави се!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

7 + 7

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности