“ПРИВРЕДНИ ФОРУМ МЛАДИХ 2017” Конференција омладинског предузетништва

// Категорије: Инфо | Биз | Вести |

Привредни форум младих у сарадњи са Привредном комором Србије, а уз подршку Развојне агенције Србије организује конференцију “Привредни форум младих 2017“, која се реализује у оквиру пројекта “Караван омладинског предузетништва – Програм подршке оснивању омладинских компанија, као и оснаживању и поспешивању омладинског предузетништва на територији Републике Србије“.

Учесници ће током трајања конференције имати прилику да развију своју идеју, напишу бизнис план и кроз рад са стручним предавачима и менторима стекну неопходно знање из области маркетинга, продаје, администрације и финансија. Последњег дана обуке, полазници представљају своје идеје пред жиријем, а циљ је да добију јасну слику о томе колико су напредовали на обуци, као и повратну информацију шта је то што додатно могу да унапреде. Најбољи тимови ће бити награђени и добиће подршку у даљем развоју своје идеје.

Место одржавања конференције је студентско одмаралиште “Радојка Лакић” на Авали. Учесници су током пета издвојени и фокусирани само на рад на својој идеји. Иза оваквог модела рада се крије жеља да се у том периоду сва енергија и креативност усмери на учење и усвајање нових вештина које су кључне за младог предузетника.

Пројектом је стипендирано 90% трошкова учешћа на конференцији сваког члана и котизација износи 20 ЕУР. У ту цену урачунати су смештај, оброци за све дане током трајања конференције, као и све обуке и радионице које очекују учеснике.

Услов који учесници морају да испуне јесте да имају између 18 и 30 година. Уз то, неопходно је да се пријаве у тиму, који чине два члана тако што ће оба члана попунити пријаву. Пријаве су отворене до 10. априла, до 23:59, што знаци да није остало много времена! Не чекајмо прилике, створимо их заједно!

ПРИЈАВИ СЕ!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

5 + 10

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности