BEST Design Week ponovo na FON-u!

// Kategorije: Studentske organizacije | Info |

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd osmi put okuplja kreativce u Beogradu na seminaru dizajna i brendiranja BEST Design Week koji se održava od 26. maja do 2. juna 2018. godine na Fakultetu organizacionih nauka.

Cilj projekta je da se zainteresovanim studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu omogući ovladavavanje i usavršavanje principa dizajniranja i brendiranja. Radionice su namenjene onima koji tek ulaze u svet grafičkog i njeb dizajna, kao i onima koji imaju iskustva, ali žele da nauče još više.

Učesnici će ove godine imati priliku da biraju između čak 4 radionice na osnovu njihovog dosadašnjeg znanja, i to:

Design Basic - namenjen je onim studentima koji se do sada nisu susreli sa grafičkim dizajnom, a žele da nauče osnove dizajna u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.

Design Advanced - namenjen studentima koji poseduju određeno znanje iz oblasti dizajna i brendiranja, ali žele da ga prošire i unaprede.

Web Design Basic - Cilj radionice je da studenti steknu tehnička znanja - da nauče kako napraviti njeb sajt, koje tehnologije su potrebne za to, da se upoznaju sa osnovama HTML-a i CSS-a.

Web Design Advanced - S obzirom na to da se od studenata očekuje da već poseduju osnovna tehnička znanja, fokus ove radionice će biti UX/UI (User Experience, User Interface). Pored toga, radionica će obuhvatiti i osnove web programiranja – JavaScripta kako bi učesnici naučili kako da spoje dizajn sa programiranjem i da učine svoj web sajt dinamičnijim.

Uz navedene četiri radionice, organizujemo i dan posvećen trendovima savremenog dizajna - Design Insight. Cilj je da studentima, zainteresovanim da se bave dizajnom, predstavimo nove proizvode, mogućnosti, alate i tehnologije u svetu grafičkog i web dizajna. Predavanju će moći da prisustvuju svi učesnici, kao i zainteresovani studenti koji nisu učesnici seminara.

Više informacija o radionicama možete pronaći na sajtu događaja

Sve radionice su besplatne, a po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat o učešću.

Prijavite se do 18. maja na www.best.rs/bdw!

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
1
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

9 + 12

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti