BEST Design Week поново на ФОН-у!

// Категорије: Студентске организације | Инфо |

Удружење студената технике Европе - BEST Београд осми пут окупља креативце у Београду на семинару дизајна и брендирања BEST Design Week који се одржава од 26. маја до 2. јуна 2018. године на Факултету организационих наука.

Циљ пројекта је да се заинтересованим студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета Универзитета у Београду омогући овладававање и усавршавање принципа дизајнирања и брендирања. Радионице су намењене онима који тек улазе у свет графичког и њеб дизајна, као и онима који имају искуства, али желе да науче још више.

Учесници ће ове године имати прилику да бирају између чак 4 радионице на основу њиховог досадашњег знања, и то:

Design Basic - намењен је оним студентима који се до сада нису сусрели са графичким дизајном, а желе да науче основе дизајна у програмима Adobe Photoshop и Adobe Illustrator.

Design Advanced - намењен студентима који поседују одређено знање из области дизајна и брендирања, али желе да га прошире и унапреде.

Web Design Basic - Циљ радионице је да студенти стекну техничка знања - да науче како направити њеб сајт, које технологије су потребне за то, да се упознају са основама HTML-а и CSS-а.

Web Design Advanced - С обзиром на то да се од студената очекује да већ поседују основна техничка знања, фокус ове радионице ће бити UX/UI (User Experience, User Interface). Поред тога, радионица ће обухватити и основе web програмирања – JavaScripta како би учесници научили како да споје дизајн са програмирањем и да учине свој web сајт динамичнијим.

Уз наведене четири радионице, организујемо и дан посвећен трендовима савременог дизајна - Design Insight. Циљ је да студентима, заинтересованим да се баве дизајном, представимо нове производе, могућности, алате и технологије у свету графичког и web дизајна. Предавању ће моћи да присуствују сви учесници, као и заинтересовани студенти који нису учесници семинара.

Више информација о радионицама можете пронаћи на сајту догађаја

Све радионице су бесплатне, а по завршетку семинара, учесници ће добити сертификат о учешћу.

Пријавите се до 18. маја на www.best.rs/bdw!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

14 + 16

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности