Пушкице блог: Избори уживо!

// Категорије: Вести | Наш коментар | Факултет | Инфо |

Као и сваке године, традиционално за вас спроводимо директан пренос са факултета у току трајања избора. Из сата у сат, извештаваћемо о тренутној ситуацији. Ево како је то било претходне године, а ево како и пре две године. Уживајте!

18:20 КРАЈ! Овогодишњи избори су и званично готови. Чекамо резултате уз слику коју смо добили на мејл од једног колеге.

Он је изабрани!

17:52 Избори се приводе крају, кандидати и студенти се спремају за вечерашњу журку која има реч ФОН у себи.

17:10 Један од представника Листе за СПФОН изјавио је да се физички и психички диви студенту продекану који једини није цео дан изашао са факултета. Како је навео, сви су они морали бар једном да напусте зграду, али само је он издржао цео дан, па није ишао чак ни у WC.

16:30 Студент продекан обећао да ће завршити изградњу коридора Војводе Степе до краја мандата.

16:00 Неколико људи из Вашег тима је изјавило да је ово најбоља листа до сада, гласајте за људе који се чврсто држе својих уверења

15:40 Како сазнајемо, већина мушке популације се лагано удаљава од изборног места након што су сазнали да ове године нема  лепих девојака које ће по први пут разговарати са њима на ходнику и тражити да их подрже.

15:25 Студенти који су ишли да пријаве неправилности на изборима су видели да је на папирићу испред канцеларије поред Милијиног имена прецртан префикс "про" и да сада стоји само декан.

15:05 ''ТИШИНА ТАМО''- загрмело је ходницима ФОН-а

14:45 Данас Монтенегро, сутра Монте Карло

14:25 Студенти се чуде зашто их не јуре по факултету, те су сами себе кренули да вуку за рукаве.

14:00 “Ваш Тим” одлучио да наступа за СПФОН, његови чланови позивају на гласање.

13:45 Студент продекан предвиђа да ће на изборима проћи ''Фономенално''

13:30 Према извору из ПентаФОН-а, Листа за СПФОН тренутно предводи са 54% гласова, а Листа за СПФОН тренутно стоји на 46%. Предвиђамо напето одвијање догађаја и фото финиш на крају дана.

13:00 Шаулић тврди да ће одговорно и праведно вршити функцију председника парламента, за разлику од његовог претходника.

12:45 Слушајући Вивалдија, Екипа Пушкица је схватила да предмет Структуре података и Студентски парламент имају исте иницијале и да треба да сарађују

12:34  Брејкинг: Инцидент на изборима - Студент који је преко АИЕСЕЦ-а дошао на размену из Русије, погођен у главу бакљом

11:50  Ове године није било предизборне кампање јер је представнике Парламента срамота да причају колико нам добро иде

10:10  Избори су почели, испред бирачког места стоје само припадници Листе за СПФОН. Студент продекан оптимистично предвиђа да ''ће победе, није фркс''

10:00  Изборно место је отворено. Студенти су се већ окупили у холу факултета и чекају своје палачинке

Ова вест је уметничко дело студената ФОН-а, сви догађаји и изјаве су измишљени, свака сличност са стварношћу је проблем маштовитих читалаца. 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
48
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

19 + 0

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности