БЕСТ design week: Седми пут, дизајн је свуда!

// Категорије: Студентске организације | Инфо |

Седми пут, дизајн је свуда!

Од 27. маја до 3. јуна Удружење студената технике Европе БЕСТ Београд организује седми по реду бесплатни семинар дизајна и брендирања - БЕСТ design WEEK.

Семинар се одржава на Факултету организационих наука, са намером да креативним студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета омогући савладавање и усавршавање принципа дизајна и брендирања.
Студенти ће током седам дана имати прилику да стекну практично искуство у дизајнирању кроз интерактиван рад са предавачима на задату тему.

“БЕСТ design WEEK је кроз велику дозу упорности и снове једне особе, омогућио додатно образовање студентима технике на пољу графичког дизајна. Сами снови су се као пламен брзо раширили и на друге младе људе, који су увидели његов потенцијал и донели са собом невероватну инспирацију. Данас је то догађај који окупља студенте инжењере, који има различите  нивое дизајна, и који за сваког има нешто корисно. Заувек поносна на све снове и упорности који су учинили да један сан постане још лепша јава.” каже Марија Гогић, оснивач БЕСТ design WEEK.-а.

У склопу пројекта, биће одржан циклус предавања о актуелним темама у свету дизајна Design Insight који ће, не само учесницима семинара, већ свим заинтересованим студентима омогућити да се упознају са основама дизајна.

На радионици Design Basic полазници ће научити како да реализују своје идеје користећи Adobe Photoshop и Adobe Illustrator. Радионица Design Advanced намењена је онима који желе да уче о 3Д моделовању, и већ поседују искуство у раду са програмима попут 3Ds max-a. На радионици Web Design полазници ће бити подељени у парове, дизајнер и програмер, и имаће задатак да осмисле, дизајнирају и направе функционалан веб-сајт.
Радионице Design Basic и Design Advanced трају укупно 20 сати, а радионица Web Design 23 сата.

Све радионице су бесплатне, а по завршетку семинара, учесници ће добити сертификат о учешћу.

Пројекат су подржали Град Београд и Универзитет у Београду.

Пријавите се до 16. маја на www.best.rs/bdw

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

18 + 10

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности