АИЕСЕЦ - Прилике се не чекају, већ стварају!

// Категорије: Инфо | Студентске организације |

Искористи прилику да постанеш члан највеће међународне студентске организације на свету!

Стигао је октобар и поред почетка академске године, студентима се пружа могућност да направе први корак ка личном и професионалном усавршавању и да теоријско знање које се стиче на факултету надограде искуством и примене кроз рад у АИЕСЕЦ-у. Студенти широм Србије имаће прилику да се ове јесени пријаве за чланство и то у шест градова: Београду, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу, Ваљеву и Зрењанину.

АИЕСЕЦ је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Она броји преко 86 000 чланова у 124 земље света и пружа велики спектар могућности за сваког студента. Кроз рад у тимовима у области финансија, маркетинга, сарадње са компанијама, на програмима одлазеће и долазеће волонтерске и стручне праксе и пројектима, студенти имају могућност да развију свест о својим могућностима. Просечан члан АИЕСЕЦ-а сваки дан ради и комуницира са људима из целог света, са намером остваривања заједничког циља – одговорног понашања према заједници  у којој живимо. Интернационално окружење, развој комуникацијских и презентационих способности, лидерских вештина и тимског рада, представљају само неке од ставки које ову организацију чине одличном средином за развој одговорних младих лидера будућности.

Пријем нових чланова подразумева попуњавање пријаве, након чега следи презентација “Упознај АИЕСЕЦ”, чији је циљ да представи могућности које АИЕСЕЦ пружа студентима и које ће моћи да искусе ангажовањем у организацији. Ове године презентација ће се одржати 11.10. са почетком у 19 часова на Факултету организационих наука.

Сви заинтересовани студенти који буду присуствовали презентацији ће имати јединствену прилику да боље упознају организацију и могућности које она нуди, али и да чују искуства бивших чланова АИЕСЕЦ-а.

Оно што додатно разликује АИЕСЕЦ од других организација јесте да поред наведених прилика постоји и могућност одласка на глобални програм пракси: стручних и волонтерских. Global Citizen је искуство боравка 6 недеља у другој земљи, где студенти имају прилику да упознају другачију културу и раде на личном развоју кроз активности базиране на социјалној одговорности. Global Talents је глобални програм пракси који пружа студентима и дипломцима прилику за мултикултурално професионално искуство и развој у неким од најбољих компанија на свету.

За више информација о самој организацији и могућностима које су на располагању свим студентима можете пронаћи на www.aiesec.org.rs и на званичној Фејсбук страници.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
2
1

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

0 + 3

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности